Hallo fanatieke bloglezer. Even een kleine blog-update zodat iedereen weer op de hoogte is van de huidige situatie.

De laatste weken zijn we hard bezig geweest om leden te werven voor de e-sport ‘Counter-Strike: Global Offensive’. We hebben hier inmiddels twintig aanmeldingen voor. Zodra de nieuwe locatie geregeld is gaan we ook trainingen aanbieden voor CS:GO. De nieuwe lokalen worden momenteel klaargemaakt door het Huygens. We zijn erg dankbaar voor alle faciliteiten die het Huygens ons biedt. Het kan zijn dat we voor de kosten die het huygens maakt een huurcontract gaan opstellen zodat wij meebetalen aan deze kosten, maar hier is nog geen conclusie over getrokken.

De statuten zijn inmiddels af en hoeven alleen nog ondertekend te worden. Zodra we dit gedaan hebben zullen we de vereniging inschrijven bij de Kamer van Koophandel en een bankrekening openen. Wanneer dit alles gelukt is zullen we de contributie heffen.

Omdat we graag willen horen wat jullie van een aantal zaken vinden houden we woensdag 25 november weer een ALV. Hier zullen we onder andere wat over CS:GO bespreken. Natuurlijk hopen we dat er veel leden komen. Er zullen uiteraard koekjes zijn!

Afgelopen keer heb ik aangegeven dat de ALV van de NSSR waarin er gestemd wordt op ons lidmaatschap op zeventien november valt. Deze ALV zal nog niet gestemd worden, dit gebeurt pas in januari. Ook onze constitutieborrel gaan we verplaatsen van zestien november naar een nieuw moment. Dit doen we omdat hij anders tegelijk zou zijn met de cobo van een ander bestuur.

Nog een laatste nieuwtje: Binnenkort organiseren we ons eerste toernooi! Hierover ontvangen jullie binnenkort een bericht.