Voor verzoeken tot samenwerking kunt u mailen naar sponsorcommissie@dorans.nl

Hoofdsponsor Dorans Alpha: Masc

Waar we voor staan

In een wereld die razendsnel verandert hebben de bedrijven die zich blijven ontwikkelen de grootste kans op succes. Masc ziet verandering niet als een obstakel maar als een uitdaging. Wij kennen de grenzeloze mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie en geloven dat slimme, vooruitstrevende toepassingen voor veel organisaties hét verschil kunnen maken.

Waar we voor gaan

Jou een voorsprong geven. Dat is waar we op uit zijn. We zetten technologie in om oplossingen te vinden die jou vooruit helpen. Dat gaat verder dan het leveren van een product of dienst. We denken actief mee om te zien wat jouw organisatie efficiënter, doeltreffender en succesvoller maakt.


Café van Ouds

Per 22 maart 2013 heeft Café van Ouds haar deuren geopend in hartje centrum Nijmegen. Bij Café van Ouds kun je authentiek genieten. Café van Ouds is een bruin café zoals een bruin café bedoeld is. Een café die het midden vindt tussen een uitgebreid speciaalbieraanbod, de meest geweldige wijnen en het gevoel van een huiskamer. Maar zeker ook een plek waar af en toe de voetjes van de vloer mogen. Te denken valt aan live muziek, borrels en afstudeerfeestjes.

De combinatie van gezelligheid, een enthousiast team en de prachtige locatie hartje centrum doen ons geloven dat Café van Ouds een begrip wordt in Nijmegen!

Logo Cafe van Ouds