NSK Fifa

Hallo leden,

De FOSST organiseert dit jaar weer het NSK FIFA 2016.
De inschrijving staat inmiddels open voor iedereen, en gaat heel hard. Er zijn in totaal maar 96 plekken beschikbaar, maar de organisatie heeft 2 plekken vrijgehouden voor mensen uit Nijmegen. Nou hebben wij van de NSSR de voorrang gekregen voor zij het verspreiden onder iedereen uit Nijmegen.

Inschrijving kost € 10,00 voor 2 personen.

Wat krijg je hiervoor? Een tof FIFA toernooi in het sportcentrum van Tilburg met 16 ‘speelvelden’. Er wordt gespeeld op PS4, je hoeft je eigen controller niet mee te nemen, want er zijn controllers/consoles/tv’s aanwezig. Ook zal de wedstrijd op ‘veld 1’ op groot scherm in het SC worden geprojecteerd. De winnaar krijgt een fantastische prijs en mag zich een jaar lang Nederlands Studentenkampioen FIFA noemen.

Reguliere inschrijving gaat via www.fosst.nl/fifa
Hierop kan iedere student zich inschrijven.

Lijkt dit je interessant en heb je een partner om dit mee te doen, mail ons dan met:

Naam + Onderwijsinstelling + Stad + E-mailadres

Deelname is uitsluitend voor studenten aan het hoger onderwijs in het bezit van een studentenpas.

Mochten we meer dan 2 gegadigden hiervoor vinden, dan zijn de eerste die een bericht sturen naar ons degene die deze aanbieding krijgen. De anderen zullen zich regulier moeten inschrijven.

Dorans