CS:GO update

Hallo allemaal,

Na nog eens goed nagedacht te hebben over het indelen van onze leden zijn we tot de conclusie gekomen dat we ons hele systeem iets moeten aanpassen. We gaan nu standaard bij de inschrijvingen vragen of leden op locatie willen trainen. Dit gaan we doen omdat we dan een groep leden hebben waarvan we zeker weten dat ze, als we ze indelen, ook daadwerkelijk komen.

Van de huidige groep is dit nog niet bekend, daarom is er naar de CS:GO groep een mail verstuurd met de vraag of ze op locatie komen trainen. De leden die dit wel willen zullen we in teams indelen. De leden die dit niet willen zullen we toevoegen aan de steam community en aanmoedigen om daar zelf een team te vormen voor training vanuit huis.
Natuurlijk zijn deze leden ook welkom op onze activiteiten!

Hopelijk is alles zo duidelijk, als er nog vragen zijn horen we het graag!

Dorans