Olympus LAN-party

De eerste Dorans LAN party komt eraan. Dit in samenwerking met Olympus (De overkoepelende vereniging van de betafaculteit). Er zijn 2 terminal ruimte’s beschikbaar met computers met daarop bijvoorbeeld Age of Empires 2, Unreal tournament, Call of Duty en meer. Hiernaast is er een ruimte met een oculus rift en vele bordspellen. Hier kan iedereen gewoon lekker komen chillen en gamen, er zal ook goedkoop bier en eten aanwezig zijn.

Er zullen ook toernooien aanwezig zijn, denk hierbij aan Starcraft 2, Hearthstone en mogelijk andere games. Inschrijf mogelijkheden hiervoor zullen op de event page verschijnen. Let op, voor deze toernooien moet je je eigen laptop of pc meebrengen, stroom en internet zal aanwezig zijn.

Ook wordt er een groter league tournament georganiseerd (max 16 teams) waar wij als Dorans natuurlijk wel willen presteren! Ook voor het league toernooi moet je je eigen spullen meenemen, wij zullen alleen zorgen voor stroom en internet.

De lan party zal plaatsvinden in het Huygensgebouw in lokaal 00.108 (De trainingsruimte), de terminalruimte hier tegenover en de toernooien zullen plaatsvinden in de grote kantine. De lan party zal 19 november 21:00 beginnen en 06:00 eindigen. We hopen vele van jullie daar te mogen zien!

Dorans