Coachcursus nieuwe jaar

Hallo iedereen,

Het trainingsjaar is weer begonnen! Door het grote aantal nieuwe teams en de invoering van het nieuwe coachsysteem zijn we weer op zoek naar nieuwe coaches. Hiervoor wordt er op donderdag 17 september een coachcursus opgezet in het trainingslokaal. De cursus begint om 7 uur en er kan vanaf half 7 ingelopen worden.

De focus van deze cursus ligt op het informeren van de potentiele coaches en ervoor zorgen dat deze coaches in staat zijn teams te begeleiden zoals wij het als vereniging voor ogen hebben. Ook zullen we deze cursus het nieuwe coachsysteem nogmaals goed uitleggen dus als je de verandering niet helemaal meegekregen hebt en graag meer wilt weten, kom dan zeker even langs.

Wij zullen voor koekjes en koffie zorgen net als bij alle andere coachcursussen! Tot dan!

Dorans