Update 30 april

Beste leden,

De viewingparty in café Daen was erg geslaagd. We vonden het erg gezellig en hopen dat er de volgende keer minstens net zoveel mensen met ons komen kijken en een biertje drinken!

Tijdens de vierdaagsefeesten gaan we een grootschalig toernooi organiseren met café van Ouds. Het toernooi is sowieso open voor inschrijving voor Dorans leden en misschien ook voor inschrijving van buiten. Hierover komt binnenkort meer informatie. De toernooicommissie gaat aan de slag met deze plannen en daar zullen jullie dan ook meer van horen.

Er staat een pagina op de website met alle teamnamen, coaches, ELO rating en wins/losses. Aan het ELO berekenen wordt nog gewerkt, dus het heeft nog geen nut om matches te spelen. Wel kun je even controleren of je teamnaam goed gespeld is en of je teamnaam niet toevallig ontbreekt. Mocht er iets aan missen, stuur dan even een mailtje dan zullen we het recht zetten.

Naast de teamnamen op de website willen we ook graag teamfoto’s uploaden. Je coach zal er voor zorgen dat dit geregeld wordt!

Dorans