Commissies

Nu we lekker op gang zijn is het tijd om ons bezig te gaan houden met activiteiten naast de trainingen en hier hebben we jullie hulp bij nodig!

We hebben (mede door jullie) een aantal activiteiten op een rijtje gezet die we willen gaan organiseren en we zoeken hier hulp voor. We willen graag een Videocommissie, Activiteitencommissie en een Toernooicommissie oprichten. Dit houdt het volgende in;

-Kun jij een beetje overweg met fotoshop en kun je een beetje video’s (denk replays) editen? Dan zoeken wij jou! Als jij een beetje tijd over hebt en het leuk vindt om League videos te editen dan kun je hier al je creativiteit kwijt. Het plan is dat de Videocommissie bijvoorbeeld Dorans Top 5 plays en Dorans Top 5 Fails in elkaar gaat editen.

-Heb jij een vlotte babbel? Vind jij het leuk om met een groep mensen LCS of Worlds te kijken? Misschien is de Activiteitencommissie wel wat voor jou. Het plan is dat de Activiteitencommissie viewingparties en borrels organiseert voor alle leden.

-Is toernooien organiseren je passie? Dan zou de Toernooicommissie misschien meer je ding zijn. Het plan is dat de Toernooicommissie toernooitjes ala het Cognac toernooi (maar dan op kleine schaal) gaat organiseren.

Als je het ziet zitten om lid te worden van een van deze commissies, neem dan contact met ons op via de mail (doransesports@gmail.com) of spreek even iemand van het bestuur aan.

Dorans