Update na eerste trainingsweek

Afgelopen week waren de eerste trainingen. Deze vonden wij erg gezellig en we hopen dat jullie nu ook net zo veel zin hebben in de komende trainingen als wij.

 

We hebben alweer een hoop nieuwe leden (100 totaal), dus we willen graag weer nieuwe teams laten starten. Hiervoor hebben we nieuwe coaches nodig, daarom organiseren we 19 maart weer een coachcursus. De coachcursus is geheel vrijblijvend en je kunt hier ook naartoe komen zonder uiteindelijk een team te gaan coachen. Jullie zullen hier nog een mailtje over ontvangen.

 

De LAN-switches en LAN-kabels zijn binnen, dus we hoeven niet meer via het wi-fi netwerk te verbinden.


Zoals je hieronder kunt zien zijn we na de trainingen met z’n allen naar het sportcentrum geweest om een biertje te doen. Wij vonden het erg gezellig en we hopen jullie allemaal weer op de volgende training te zien!

20150303_214359

Dorans