Dorans heeft een aantal commissies die allemaal een bepaald doel nastreven. Deze zijn hieronder kort toegelicht. Mocht je geïnteresseerd zijn, mail dan even naar de desbetreffende commissie.

De activiteitencommissie 
De activiteitencommissie organiseert alle niet e-sport gerelateerde activiteiten, zoals de maandelijkse borrels en activiteiten zoals droppings, bowlen, poolen en diner rouler.
Email: activiteitencommissie@dorans.nl
De toernooicommissie
De toernooicommissie helpt bij en organiseert jaarlijks een aantal toernooien. Zelf organiseert de commissie het ARAM-toernooi, de Mystery Games en een gesloten toernooi voor de interne teams. Verder biedt het ondersteuning bij het Cognac-toernooi.
Email: toco@dorans.nl
De interne competitie commissieDe interne competitie commissie gaan wel de interne competitie. Voor alles gerelateerd met de competitie kan je de technische commissie benaderen.
Email: internecompetitie@dorans.nl
De mediacommissie
De mediacommissie produceert alle dorans media. Dit houdt in dat ze bij de activiteiten aanwezig zijn om foto’s te nemen, maar ook dat ze posters en flyers ontwerpen. Dus ben je toch op alle Dorans activiteiten en wil je ondertussen best wat foto’s maken of ben je op zoek naar die ene foto, dan mag je een mailtje sturen naar de mediacommissie.
Email: mediacommissie@dorans.nl
De Websitecommissie
De websitecommissie regelt alle coole dingen die te maken hebben met tech. De webcie onderhoudt de website. Hier staan bijvoorbeeld de tussenstanden van de interne competitie op, maar ook het laatste Dorans nieuwsfeitjes, de agenda, de foto’s en alle interessante informatie over de commissies.
Email: websitecommissie@dorans.nl
Sponsorcommissie
De sponsorcommissie zoekt naar nieuwe en onderheid het contect met bestaande sponsoren. Deze sponsoren zorgen ervoor dat Dorans allerlei diensten en events kan organiseren voor haar leden.
Email: sponsorcommissie@dorans.nl

Kascommissie
De kascommissie houdt een oogje op de penningmeester en de kas. Ze checken daarnaast bij het financieel halfjaarverslag en financieel jaarverslag alle inkomsten en uitgaves. Deze commissie wordt vastgesteld op de eerste ALV.
Adviescommissie
De adviescommissie bestaat meestal uit 4-5 mensen, opgebouwd uit oud-bestuursleden en andere mensen met veel ervaring binnen het verenigingsleven. Zij adviseren het bestuur gedurende het jaar door middel van regelmatige contactmomenten.
Sollicitatiecommissie
De sollicitatiecommissie wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld om een nieuw bestuur te zoeken. Zij interviewen kandidaten en presenteren richting het einde van het jaar een kandidaatbestuur.
sollicitatiecommissie@dorans.nl