Ons doel is om er voor te zorgen dat individuele e-sport spelers in teamverband op competitief niveau kunnen spelen. Bovendien zullen we een gezellige gemeenschap creëren door de spelers een locatie en leuke activiteiten aan te bieden.

Op het moment bieden wij alleen nog de e-sport League of Legends aan. Zodra er genoeg animo is voor andere e-sports zullen we deze ook gaan beoefenen.

Al onze leden worden in teams van vijf geplaatst en elk team krijgt een coach toegewezen. Vervolgens verzorgt deze coach de wekelijkse trainingen. Om te zorgen dat trainingen van niveau zijn, krijgt elke coach eerst een coachtraining. Ieder team doet mee aan onze interne competitie. De interne competitie werkt volgens een intern elo-systeem zodat teams gemakkelijk zelf een moment kunnen kiezen om een wedstrijd te spelen. Zodra er meerdere e-sport verenigingen in Nederland zijn gaan wij ook meedoen aan een landelijke competitie.

De trainingen vinden plaats in het Huygensgebouw op maandag, dinsdag en woensdagavond van half zeven tot half tien. Deze bestaan voornamelijk uit wedstrijden tegen online tegenstanders. Hierna gaan we met de trainingsgroep naar het sportcafé om nog een drankje na te doen.

Naast onze wekelijkse trainingen organiseren we ook een hoop leuke activiteiten.

Kortom, we bieden dus wekelijkse trainingen met je eigen team en coach, wedstrijden, toernooien en een hele hoop gezelligheid!