Voor deze tweede bestuursblog zal ik het verhaal proberen ietsje compacter te houden 😉

De zomervakantie is weer afgelopen en de trainingen zijn weer begonnen. We hebben inmiddels 150 leden en hiervan komen er zo’n honderd naar de wekelijkse training. Het lokaal zit momenteel erg vol, maar we hebben met het Huygens kunnen regelen dat we twee nieuwe lokalen mogen gebruiken, waardoor we nu zestien teams per avond (~250 trainende leden!) kwijt kunnen. Ze zijn momenteel nog de internetaansluiting in het lokaal aan het aanleggen voor ons en zodra dit klaar is zullen we verhuizen.

Verder zijn we nu begonnen met het opzetten van Counter-Strike Global Offensive binnen de vereniging. Hiervoor hebben zich zo’n vijftien geinteresseerden aangemeld. Met een aantal hiervan zullen we om de tafel gaan zitten om kort te overleggen hoe we het coachingsysteem willen opezetten.

Zeventien november is weer een ALV van de NSSR. Deze ALV zal er gestemd worden over het toelaten van Dorans tot de NSSR. Als we hier in gestemd worden zijn we dus officieel aspirant lid af en zijn we de eerste e-sport vereniging onder een studenten sport koepel binnen Nederland!

Onze statuten zijn nu vrijwel af en aankomende woensdag zullen we langs de notaris gaan om te bespreken tegen wat voor een prijs hij onze statuten kan vastleggen. Hierna zullen we ons direct bij de Kamer van Koophandel inschrijven en een eigen rekening openen bij de bank. Zodra dit allemaal geregeld is gaan we de contributie innen.

Woensdag 25 november zullen we ook weer een ALV houden. Dit zal hoogstwaarschijnlijk de eerste statutaire ALV worden. We hopen heel erg dat iedereen hier zal zijn zodat we zo veel mogelijk feedback vanuit onze leden kunnen krijgen. We zullen bijvoorbeeld ook zaken als ‘de interne competitie’ bespreken.

Ook zijn we van start gegaan met het oprichten van twee nieuwe commissies; de websitecommissie en de coachcommissie. Voor een compleet commissie overzicht kun je even op de site kijken. De coachcommissie is een commissie die feedback geeft op ingezonden replays. Hier kunnen coachloze teams gebruik van maken, maar coaches die het zelf even niet zo goed weten natuurlijk ook! De websitecommissie zal onze site bijwerken en netjes houden. Ook zal deze commissie werken aan zaken als de integratie van een mooi rank systeem binnen onze website.

Het laatste nieuwtje: zestien november gaan wij onze constitutieborrel houden!