De komende tijd

De trainingen zullen starten in de eerste week van maart. Iedereen zal voor zijn eerste training op een bepaalde dag (maandag, dinsdag of woensdag) uitgenodigd worden en op locatie zal je team en coach bekend gemaakt worden. De precieze details zullen volgen in het mailtje met de uitnodiging.
Ook zal de coachtraining een week hiervoor plaatsvinden. Deze training is bedoeld voor mensen die het misschien leuk zouden vinden om te gaan coachen maar is geheel vrijblijvend. Wij zouden iedereen aanraden om hier heen te gaan want hier kun je je coachbrevet scoren. Met dit coachbrevet ben je namelijk bevoegd om een team te trainen. Als je deze niet hebt zul je dus tot de volgende coachtraining moeten wachten om te mogen coachen.
Het is dus nog drie weken wachten en dan gaan we er tegen aan, wij hebben er al heel veel zin in!

Dorans